Kérdezz tőlünk bármit

Termékkel kapcsolatos

Minden termékoldalon megjelenik a méret nevű ablak a termékleírás alatt. Kövesse ezt az útmutatót a méretének megtalálásához.

A megrendelés leadásakor a termékoldalon megmondjuk, hogy a  termékei raktáron vannak e. Ha olyan elemeket választ, amelyek nincsenek készleten, akkor is felszámoljuk a megrendelés teljes értékét. Ezt azért tesszük, hogy ne kelljen tárolni a hitel- vagy betéti kártya adatait. Mivel a kártya nincs elmentve, nem tudjuk újra felszámítani. Ez biztonságosabbá teszi webhelyünket. A készletet a megrendelésére fenntartjuk, így addig nem küldjük el másnak.

Automatikus e-mailben értesítjük önt, hogy naprakész legyen. Ön bármikor jogosult lemondani a lefoglalt tételeket telefonon vagy e-mailben.

A webhelyen megjelenő színminták csak közelítenek az elem színéhez. Az egyes monitorok színbeállításai különbözhetnek, ezért a színek kissé eltérően jelenhetnek meg .

Szállítás és fizetés

Termékeinket akár 2 munkanapon belül megkaphatod, a GLS futárszolgálat általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre vagy a lakásodra, munkanapon 8.00 és 17.00 óra között.

Külföldi rendelés esetén a szállítás 4-5 munkanapot vesz igénybe.

Sikertelen kézbesítés esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül kérheted a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre pl.: a munkahelyedre vagy akár személyes csomagátvételt is az általad választott GLS CsomagPontban.

Ha nem kérsz semmilyen változtatást, akkor GLS két munkanapon belül ismét megkísérli a küldemény kézbesítését az eredeti címre.
(Ha nem látod a GLS levelét, akkor lehet, hogy spam vagy a promóciók mappában landolt.)

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét): Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. 

Bankkártyás fizetés: Ingyenesen és regisztráció nélkül fizethetsz a bankkártyáddal.

990 Ft., viszont a szállítás Magyarországon 15.000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes!

Igen, a Sportdiva.hu webáruházban lévő összes termékre 30 napos pénzvisszafizetési illetve csere garanciát vállalunk. Amennyiben valamilyen okból nem lennél elégedett a termékkel, küldj egy e-mailt a info@sportdiva.hu e-mail címre.

Legnépszerűbb termékeink